Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:49 | 11/12/2020

Εξιχνιάσθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα, των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ληστεία , που διαπράχθηκε , πριν από πέντε μήνες περίπου σε χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας , σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας .

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία, σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ανδρών , τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, στις 29/07/2 020, το πρωί, οι τρεις από τους δράστες , προσποιούμενοι τους πωλητές ειδών προικός, εισήλθ αν σε οικία ηλικιωμένης γυναίκας, την οποία ακινητοποίησαν με την άσκηση σωματικής βίας και αφαίρεσαν μέσα από μπαούλο, το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με όχημα, στο οποίο τους ανέμενε ο τέταρτος δράστης - συνεργός τους.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν άμεσες και εμπεριστατωμένες έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των τεσσάρων ανδρών.

Επισημαίνεται ότι, οι δυο από τους δράστες είναι έγκλειστοι σε σωφρονιστικά καταστήματα της Χώρας για τέλεση παρόμοιων αξιόποινων πράξεων, ενώ σε βάρος των άλλων δυο εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης της Ανακρίτριας Ηλείας για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας .

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis