Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:39 | 11/05/2022

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ληστεία που διαπράχθηκε, σε βάρος διανομέα φαγητού στην Πάτρα.

Ένας από τους δράστες της ληστείας είναι ημεδαπός άνδρας, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος με τρεις ακόμα συνεργούς του, την 6/7/2021 τα ξημερώματα, στην Πάτρα, προσέγγισαν διανομέα φαγητού και με την άσκηση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, ένα σταυρό, ένα κινητό τηλέφωνο, δυο τραπεζικές κάρτες και έγγραφα.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συνέλεξαν μέσα από ανακριτικές τεχνικές, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του κατηγορούμενου.

Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του άνδρα θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis