Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:39 | 20/01/2022

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες αυτών σε καταστήματα, στο Ναύπλιο Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (18.1.2022) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρες αυτής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω, χθες (18.1.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, είχε διαπράξει τέσσερις (4) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών και πέντε (5) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε καταστήματα, όπου αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των -1.400- ευρώ.

Τέλος, στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο, στη συνέχεια, αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis