Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:22 | 12/08/2020

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, επτά (7) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών , στην Κόρινθο και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κορίνθιων Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (11.8.2020) το απόγευμα, στο 5ο χιλιόμετρο Παλαιάς Εθνικής οδού Κορίνθου- Πατρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, και των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) και Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, τρείς (3) ημεδαποί, ηλικίας 20, 22 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, χθες (11.8.2020) το μεσημέρι, οι ανωτέρω αφαίρεσαν από όχημα ημεδαπού, ένα (1) δραπανοκατσάβιδο, με το φορτιστή και τη μπαταρία του και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από άμεση κινητοποίηση ανωτέρω αστυνομικών τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν, ενώ τα αφαιρεθέντα αντικείμενα ανευρέθηκαν και αποδόθηκαν και επιπλέον κατασχέθηκε ένα όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από 27.7.2020 έως και την 8.8.2020, στην Κόρινθο και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, είχαν διαπράξει συνολικά τρείς (3) κλοπές και τρείς (3) απόπειρες κλοπών, κυρίως σε οικίες αφαιρώντας χρήματα, χρυσαφικά και σκεύη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου , ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis