Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:38 | 07/09/2021

Η μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας-Χορτιάτη, οδήγησε στην εξιχνίαση διαρρήξεων οχημάτων που έλαβαν χώρα στις περιοχές αρμοδιότητάς τους.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 24 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών τετελεσμένων και σε απόπειρα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι, κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Απριλίου έως τέλη Μαΐου του 2021 στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Θέρμης και Πυλαίας, διέρρηξαν οκτώ (8) οχήματα και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη τέσσερα (4) σε χώρους στάθμευσης πολυκαταστημάτων, αθλητικών χώρων, εμπορικών κέντρων κ.α., αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των (6.000) ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι παραπάνω για την προσέγγισή τους στα σημεία που διέπρατταν τις έκνομες ενέργειες.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis