Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:44 | 23/11/2019

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, έντεκα  περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, στη Σπάρτη καθώς και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ευρώτα και Σπάρτης Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (22.11.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, τέσσερις  ημεδαποί, ηλικίας από 17 έως 33 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη τέσσερις (4) ημεδαπούς, ηλικίας από 19 έως 38 ετών, αντίστοιχα.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, εξακριβώθηκε ότι όλοι οι παραπάνω, κατά το χρονικό διάστημα από την 16 έως την 21.11.2019, στη Σπάρτη και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σπάρτης και Ευρώτα, διέπραξαν συνολικά:

  • τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών οχημάτων ημεδαπών, εκ των οποίων τα δύο ανευρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους,
  • πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα – αποθήκες ημεδαπών, όπου αφαίρεσαν εργαλεία και μονάδα καταγραφικού συστήματος κλειστού κυκλώματος (καταγραφικό μηχάνημα), η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις -10.500- ευρώ σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες αυτών,
  • μία (1) περίπτωση κλοπής σε όχημα, όπου αφαίρεσαν χρήματα, καθώς και
  • δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπής οχημάτων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis