Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:29 | 30/06/2020

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος έξι (6) συνολικά ατόμων.

Ειδικότερα, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Λευκού Πύργου και Χαριλάου - Αναλήψεως, εξιχνίασαν υπόθεση ληστείας και (7) περιπτώσεις κλοπής, που έλαβαν χώρα σε περιοχές εδαφικής τους αρμοδιότητας κατά τα παρελθόντα έτη.

Συγκεκριμένα σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος:

  • τεσσάρων νεαρών ημεδαπών – μέλη συμμορίας-, οι οποίοι τον Απρίλιο του 2019, ενεργώντας από κοινού και με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από πεζό ημεδαπό τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο.
  • 41χρονου ημεδαπού, καθώς στο πλαίσιο της προανάκρισης και με τη βοήθεια σύγχρονων και εξειδικευμένων μεθόδων ανάλυσης πειστηρίων και συλλεχθέντος υλικού, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα Απριλίου 2007 – Φεβρουαρίου 2018, αφού εισήλθε σε τέσσερα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και δύο γραφεία, αφαίρεσε το συνολικό χρηματικό ποσό των (5.153) ευρώ και μία χρυσή λίρα.
  • 19χρονου αλλοδαπού για κλοπή κινητού τηλεφώνου από διερχόμενη πεζή.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis