Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αστυνομικός
12:19 | 26/07/2022

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Λευκού Πύργου, Θέρμης και Καλαμαριάς εξιχνίασαν συνολικά δύο (2) κλοπές, μία περίπτωση υπεξαίρεσης και δύο περιπτώσεις απάτης, πράξεις που τελέστηκαν κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2021 – Ιουλίου 2022, στις περιοχές αρμοδιότητάς τους, σχηματίζοντας δικογραφίες σε βάρος επτά (7) δραστών.

Διαβάστε επίσης

Επιπρόσθετα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θερμαϊκού, κατά τη διερεύνηση υπόθεσης που αφορά σε επίθεση εναντίον 17χρονου ημεδαπού, στην περιοχή της Μηχανιώνας, βραδινές ώρες της 22-07-2022, ταυτοποίησαν ήδη τα στοιχεία δύο εμπλεκομένων ατόμων. Πρόκειται για νεαρούς ημεδαπούς, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες υποβλήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis