Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 30/06/2021

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, από Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων (4) συνολικά ατόμων.

Ειδικότερα,

Σε συνέχεια του από 29-06-2021 δελτίου τύπου μας σχετικά με τη σύλληψη 36χρονου για απόπειρα διάρρηξης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Καλαμαριάς η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως, οδήγησε στην εξιχνίαση δεκαπέντε (15) διαρρήξεων καταστημάτων (12 τετελεσμένες και 3 σε απόπειρα), στις περιοχές Καλαμαριάς και Χαριλάου, κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Φεβρουαρίου έως τέλη Ιουνίου 2021.

Σημειώνεται ότι, σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε και Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη του προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Επιπλέον, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα εξιχνίασαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπών και μία (1) περίπτωση απάτης για τις οποίες σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος:

  •  32χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αρχές Μαρτίου του 2021 διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στα κοιμητήρια Ν. Μαλγάρων και αφαίρεσε από το εσωτερικό (1) χαρτοφύλακα, που περιείχε ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά έγγραφα,
  •  48χρονου ημεδαπού, ο οποίος τον Απρίλιο του 2021 αφαίρεσε Ι.Χ.Φορτηγό στο εσωτερικό του οποίου υπήρχε το χρηματικό ποσό των (1.500) ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Σημειώνεται ότι, ο δράστης τεμάχισε και πώλησε τα κομμάτια του οχήματος σε ιδιώτες και μάντρες και

  •  65χρονου ημεδαπού, ο οποίος προσποιούμενος τον αγοραστή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου για το οποίο είχε βάλει αγγελία πώλησης σε διαδικτυακή ιστοσελίδα 41χρονη ημεδαπή, έπεισε αυτήν να του γνωρίσει τον αριθμό της τραπεζικής της κάρτας και τον κωδικό ασφαλείας με αποτέλεσμα να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των (5.000) ευρώ.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis