Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:59 | 10/04/2020

Αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν συστηματικές και μεθοδικές έρευνες, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία ατόμων που, κατά το παρελθόν, έχουν διαπράξει αδικήματα και να εξιχνιάσουν πληθώρα περιπτώσεων αξιόποινων πράξεων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, εξιχνιάστηκαν μια περίπτωση απάτης, καθώς και δέκα περιπτώσεις κλοπών (από καταστήματα και αυτοκίνητα), ενώ συνελήφθη ένα άτομο για απόπειρα κλοπής.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλεξίσφαιρο γιλέκο TITANIUM® TACTICAL I


Ειδικότερα:

  • Η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων- Μενεμένης οδήγησε στο σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 44χρονης ημεδαπής, η οποία με το πρόσχημα ότι είναι ιδιοκτήτρια διαμερίσματος προς ενοικίαση, ανήρτησε σχετική αγγελία σε σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης και κατάφερε να αποσπάσει ως προκαταβολή για τη μίσθωση του διαμερίσματος, από τρία συνολικά άτομα, χρηματικό ποσό ύψους (1.090) ευρώ.
  • Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά εξιχνίασαν επτά (7) περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα στις περιοχές της Σταυρούπολης, της Ευκαρπίας και της Πολίχνης και σχημάτισαν σχετικές δικογραφίες σε βάρος οκτώ (8) συνολικά ατόμων.

Αξιοσημείωτη είναι η περίπτωση ταυτοποίησης νεαρού ημεδαπού ο οποίος τον Οκτώβριο του 2019 παραβίασε σταθμευμένο όχημα στην περιοχή της Σταυρούπολης και αφαίρεσε από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό, προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη, καθώς και τραπεζικές κάρτες, τις οποίες στη συνέχεια επιχείρησε να χρησιμοποιήσει για την πραγματοποίηση αγορών.

  • Τέλος, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης προέβησαν στην αυτόφωρη σύλληψη 47χρονου ημεδαπού, ο οποίος παραβίασε σταθμευμένο όχημα στην περιοχή της Μενεμένης.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από την ως άνω Υπηρεσία προέκυψε ότι ο 47χρονος προέβη σε ακόμα τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα κατά το προηγούμενο διάστημα.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης να συνεχίζει αδιάκοπα τις έρευνες για την εξιχνίαση και άλλων αξιόποινων πράξεων.


 


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis