Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:00 | 05/05/2020

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών, στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, την 23/24.1.2020, στην Τρίπολη Αρκαδίας, διέπραξαν συνολικά τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα ημεδαπών, μία (1) περίπτωση κλοπής από όχημα, αφαιρώντας εργαλεία, ελαστικά, μπαταρίες αυτοκινήτων κ.α. και μία (1) περίπτωση κλοπής τροχοφόρου, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του 31χρονου σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και την ταυτοποίηση των αγνώστων συνεργών του.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis