Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:14 | 07/03/2019

Εξιχνιάστηκαν στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδος, επτά υποθέσεις απάτης και πέντε απόπειρες απάτης, οι οποίες διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Ηρακλείου .

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν προχθές (05.03.2019) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας δύο ημεδαποί ηλικίας 42 και 53 ετών κατηγορούμενοι για απάτη.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδος καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 42χρονος με τον 53χρονο προσποιούμενοι διάφορες κατά περίπτωση επαγγελματικές ιδιότητες, είτε προφασιζόμενοι πρόβλημα υγείας τέκνου, εξαπατούσαν ηλικιωμένους παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά προκειμένου να αποσπάσουν διάφορα χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από την 09.02.2019 έως και την 05.03.2019 οι δύο ημεδαποί διέπραξαν επτά υποθέσεις απάτης και πέντε απόπειρες απάτης, αποσπώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 3.600 ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδος, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis