Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:29 | 25/04/2019

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης έρευνας, εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης, η οποία διαπράχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στη Δαύλεια Βοιωτίας.

Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκαν δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 31 και 27 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη απάτης, κατά συναυτουργία.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα πρωινές ώρες της 07-02-2019, οι δράστες επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προσέγγισαν την οικία 74χρονης ημεδαπής και ένας εξ αυτών, με το πρόσχημα ότι είναι υπάλληλος της ΔΕΗ, εισήλθε στο σπίτι της.

Με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών, έπεισε την ηλικιωμένη να συγκεντρώσει χρήματα και κοσμήματα σε ένα σεντόνι, προκειμένου, λόγω εργασιών που θα εκτελούσε, να τα διαφυλάξει από ενδεχόμενη καταστροφή. Ακολούθως απέσπασε αυτά και διέφυγε με τον συνεργό του, ο οποίος τον ανέμενε στο προαναφερόμενο όχημα.

Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για παρόμοια αδικήματα.

Το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ως μέσο διευκόλυνσης για την διάπραξη της απάτης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ενώ από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή τους στη τέλεση και άλλων συναφών αξιόποινων πράξεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Στεγαστικό Δάνειο για Ένστολους με προνομιακό επιτόκιο αποκλειστικά από την IMS

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis