Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:59 | 01/10/2019

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από σταθμευμένα οχήματα σε παραλιακές περιοχές των Μεγάρων.

Συνελήφθησαν, το μεσημέρι της 29-9-2019, στον Λουτρόπυργο, από αστυνομικούς του Τ.Α. Μεγάρων, τρείς ημεδαποί ηλικίας 17, 21 και 31 ετών, μέλη της εγκληματικής ομάδας. Οι δράστες λίγο νωρίτερα είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν σταθμευμένο όχημα στην περιοχή.

Επιπλέον αναζητούνται τρείς (3) ημεδαποί συνεργοί τους.

[custom:google-ads]

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, από τα μέσα Ιουνίου του 2019 , διέπρατταν συστηματικά κλοπές από σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, σε παραλιακές περιοχές των Μεγάρων.

Ως προς τον τρόπο δράσης, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, προσέγγιζαν χώρους στάθμευσης κοντά σε παραλίες εντόπιζαν οχήματα και είτε σπάζοντας τα παράθυρα είτε παραβιάζοντας τις κλειδαριές, αποκτούσαν πρόσβαση στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν τσάντες, σακίδια και πορτοφόλια που περιείχαν διάφορα τιμαλφή, κάρτες, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά :

  •  Τρία (3) κινητά τηλέφωνα
  •  Το χρηματικό ποσό των -2.050- ευρώ
  •  Δύο (2) κατσαβίδια

Επιπλέον κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί πενήντα τρεις (53) περιπτώσεις κλοπών από σταθμευμένα οχήματα σε παραλιακές περιοχές των Μεγάρων.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα επίδοξους ληστές και εκείνοι έβγαλαν όπλο και τους απείλησαν - Πυροβόλησαν στον αέρα οι αστυνομικοί

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis