Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:14 | 30/09/2022

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25/9   στο Ρατσίτσε της  Τσεχίας, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας. Στην  κορυφαία, για την κωπηλάσια, διοργάνωση της χρονιάς συμμετείχαν 900 αθλητές και αθλήτριες από 65 χώρες, ενώ η Εθνική μας ομάδα συμμετείχε με 4 αθλητές και 5 αθλήτριες, οι οποίοι στελέχωσαν 9 πληρώματα.

Στους αγώνες ως αναπόσπαστο μέλος της Προολυμπιακής  ομάδας Ανδρών συμμετείχε ο Ε/Φ Γιάννης Καλανδαρίδης. Αγωνίσθηκε σε ένα από τα 7 αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών αγώνων, το Διπλό Σκιφ ανδρών. Με πλήρωμα τον Παλαιοπάνο Θανάση προκρίθηκαν στον τελικό του αγωνίσματος και μετά από μια πολύ δυνατή κούρσα κατέλαβαν την έκτη θέση.

Διαβάστε επίσης

Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο αγώνισμα η χώρα μας καταλαμβάνει την έκτη θέση, γεγονός που καλλιεργεί πολύ μεγάλες προσδοκίες για πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Ο Γιάννης Καλανδαρίδης που έχει στεφθεί τα προηγούμενα χρόνια παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορίες νέων ανδρών αλλά και εφήβων δήλωσε:΄΄ Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα καθώς πέτυχαμε τον μεγάλο στόχο μας για φέτος που ήταν ο τελικός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το 2023 είναι χρονιά πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες και με την έκτη θέση αισθανόμαστε  αισιόδοξοι! Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και την ΥΦΑΑ για την υποστήριξη που μου προσφέρουν, καθώς είναι απαραίτητη προκειμένου να αγωνίζομαι σε κορυφαίο επίπεδο!΄΄

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis