Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:58 | 05/08/2021
Γράφει ο Αποστολόπουλος Δημήτρης
 
Εν μέσω καύσωνα όπου επιχειρήσεις αναστέλλουν τη λειτουργία τους, όπου έκτακτα μέτρα προστασίας λαμβάνονται από τους δήμους και τις περιφέρειες για τους συμπολίτες μας.Οπου ακόμη και στο ευρύτερο δημόσιο καλούνται οι υπάλληλοι να δουλέψουν εκ περιτροπής.Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ Βορειανατολικης καλούνται να εκτελέσουν περιπολίες πυρασφάλειας προς ενίσχυση του σχεδιασμού της πολιτικής προστασίας,
 
με οχήματα ακατάλληλα.
 
Χωρίς κλιματισμό κάθιδροι με πρωτοφανή μεγέθη καύσωνα!
 
Περιπολίες καθ' όλο το εικοσιτετράωρο.
 
Με οχήματα xsara ελλειπώς συντηρημένα.
 
Καθίσματα που παρουσιάζουν έλλειψη σταθερότητας.
 
Κυρίως όμως χωρίς κλιματισμό κατά παράβαση των κανονισμών περί ασφαλείας και υγιεινής.
 
Η ΔΙ.ΑΣ μια ακόμη από τις υπηρεσίεςτης ΕΛ.ΑΣ που εκτός από φόρο αίματος έχει και πολλές  διασώσεις πολιτών απο καταστροφές, πλημμύρες και φωτιές. Παρέχοντας και  βοήθεια στο κοινωνικό σύνολο. Καθιστόντας την από τις πλέον λαοφιλης υπηρεσίες. 
 
Παράλληλα είναι και μια υπηρεσία που μετρά τις περισσότερες δωρεές προς αυτήν. Αναρωτιομαστε εύλογα αν με τόσες δωρεές επικρατεί αυτή η κατάσταση τότε στις υπόλοιπες τι θα έπρεπε να συμβαίνει;
 
Είναι λυπηρό λοιπόν στα παιδιά αυτά καθώς και σε κάθε συνάδερφο όχι μόνο να μην δίδονται τα εργαλεία να κάνουν την δουλειά τους αλλά  να μην δίνονται και αυτά που προβλέπονται για την ασφάλεια και την υγειηνη των ίδιων..
 
Η παράταξή μας έγινε δέκτης παραπόνων των συναδέλφων αλλά και αυτόπτης μάρτυρας διαπιστώνοντας ιδίοις όμασι τα εν λόγω προβλήματα.
 
 Η παράταξή μας δεν θα μείνει στην ενημέρωση θα συναντηθεί με τους αρμόδιους προκειμένου να βρεθούν άμεσα λύσεις.
 
ΑΠΟΣΤΟΛΌΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ
Για την Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis