Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
07:59 | 16/07/2022

Την πόρτα της Ανακρίτριας Πρωτοδικών Αγρινίου πέρασε εχτές, σύμφωνα με το sinidisi.gr, για να απολογηθεί αστυνομικός που καταγγέλθηκε για απόπειρα βιασμού.

Πρόκειται για έναν εν ενεργεία αστυνομικό, ηλικίας μεταξύ 40 και 50 ετών, που υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα – υπηρεσία της Αιτωλοακαρνανίας και όπως πληροφορείται το sinidisi.gr, καταγγέλθηκε από τη σύντροφό του το φθινόπωρο του 2021 για τη συμπεριφορά του σε βάρος της την περίοδο από το καλοκαίρι του 2020 μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Διαβάστε επίσης

Ο εν λόγω εν ενεργεία αστυνομικός απολογήθηκε για τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού κατ’εξακολούθηση, της απειλής υπό το νόμο της ενδοοικογενειακής βίας και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα αφέθη ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της μη προσέγγισης της παθούσης.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Χρήστος Τσιμπούκης, μετά την απολογία του εντολέα του μιλώντας στο sinidisi.gr για την εξέλιξη της υπόθεσης δήλωσε : «Είχα την τιμή να εκπροσωπήσω από την πρώτη στιγμή της ενάρξεως της ποινικής δίκης τον κατηγορούμενο, ο οποίος με κάθε τρόπο δήλωνε την αθωότητά του. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα εργαστήκαμε και θα εξακολουθούμε να εργαζόμαστε για την τελική και καθολική δικαίωσή του».

Δημήτρης Παπαδάκης 

Πηγή: sinidisi.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis