Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 23/12/2019

Ανακοίνωση της ΕΝΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ:

Τον κύκλο του διαδικτύου έκανε σήμερα 23 Δεκεμβρίου, με διθυραμβικά σχόλια η παράταση της βραχείας άδειας από ορισμένους συνδικαλιστές, παρ’ ότι αυτό γίνεται κάθε χρόνο και φέτος σχετικά αργά, καθόσον έχουν ήδη ξεκινήσει οι προγραμματισμένες άδειες των Χριστουγέννων.

Αντιθέτως συνδικαλιστικά ορθό θα ήταν να στηλιτευθεί η Διοίκηση για το γεγονός ότι δεν φρόντισε το προσωπικό να λάβει την άδειά του έγκαιρα, αλλά πλέον για μερικούς συνδικαλιστές είναι επιτυχία το να χρωστάει η Διοίκηση ημερήσιες αναπαύσεις και βραχείες άδειες στο τέλος του έτους!

Την ίδια ώρα οι Ένοπλες Δυνάμεις θα λάβουν έκτακτο χρηματικό επίδομα 120 ευρώ περίπου και οι Αστυνομικοί όχι μόνο δεν θα πάρουν τίποτα, αλλά θα πληρωθούν στις 24 του μηνός, όταν όλος ο Δημόσιος τομέας πληρώθηκε ήδη στις 20!

Μάλιστα τουλάχιστον 2500 συνάδελφοι έχουν κληθεί να πληρώσουν χρηματικά ποσά εκατοντάδων ευρώ, για ασήμαντες παραλείψεις στην για 2η φορά υποβολή των ίδιων πόθεν έσχες, χωρίς καμία αποτελεσματική βοήθεια από τους αρμόδιους συνδικαλιστικούς φορείς.

Ψυχορραγούμε οικονομικά από τότε, που επί θητείας τους καθιερώθηκε το νέο μισθολόγιο-για την ακρίβεια φτωχολόγιο, που ουσιαστικά κατέστρεψε οικονομικά το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού της Αστυνομίας.

Παρ’ όλα αυτά ορισμένοι της Διοίκησης, συνεχίζουν να πανηγυρίζουν για την παράταση της βραχείας, που δίκαια αποτελεί τη σημαντικότερη συνδικαλιστική τους επιτυχία, αν όχι τη μοναδική.

Είναι αυτονόητο ότι είμαστε απέναντι και καταδικάζουμε απερίφραστα, όπως ομόφωνα πράξαμε στο πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, οποιαδήποτε επίθεση εναντίον των συνάδελφων μας, ιδίως όταν προέρχεται από εκλεγμένα μέλη του Ελληνικού κοινοβουλίου.

Δυστυχώς όμως, όπως είναι γενικά αντιληπτό, κάποιοι δεν έχουν ακόμα κατανοήσει ότι η κυβέρνηση έχει αλλάξει εδώ και καιρό. Τους αρέσκεται να ασκούν αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση, προφανώς για προσωπικούς τους λόγους που με τον καιρό θα ανακαλύψουμε όλοι μας.

Όσον αφορά τις κατηγορίες τους ότι ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα, θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες για κάθε θέμα που χρειάστηκε συνδικαλιστική παρέμβαση(μισθολόγιο, βαθμολόγιο, υλικοτεχνική υποδομή, επιδόματα, ηλεκτρονικό εισιτήριο, θεσμικά & λοιπά οικονομικά θέματα),

ώστε όλοι οι συνάδελφοι να γνωρίζουν ποιος υπερασπίζεται τους συναδέλφους και ποιος κάνει πλάτες σε αυτούς που τους αδικούν!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis