Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:20 | 16/03/2020

Δυστυχώς για  άλλη μια φορά η πολιτική και η φυσική  ηγεσία μας άφησε ακάλυπτους.

Εν μέσω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στον Έβρο ενώ παράλληλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου στενάζουν με το μεταναστευτικό που το έχει επωμιστεί στο μεγαλύτερο ποσοστό η Αστυνομία.  Η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος έφερε στην Βουλή σχέδιο νόμου το οποίο μεταξύ άλλων αναθέτει στην Αστυνομία τον πλήρη έλεγχο για τα όσα συμβαίνουν στις παραλίες και περιορίζει τις αρμοδιότητες του λιμενικού μόνο στην Θάλασσα.   

Τι και αν έγκαιρα (από τις 15-02-2020) τους είχαμε ενημερώσει μέσω του Προέδρου της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρη Γερακαράκου για το τι επρόκειτο να συμβεί ( όπως προκύπτει από το αποτέλεσμα) δυστυχώς δεν συγκινήθηκε κανένας.

Κύριοι της Πολιτικής και της Φυσικής μας ηγεσίας συνεχίστε έτσι με απάθεια να αποδέχεστε να μας φορτώνουν αδιαμαρτύρητα αρμοδιόοτητες, να δούμε μέχρι που θα φτάσουν οι αντοχές μας.

Από την πλευρά μας δεν μένει παρά να σας προτείνουμε μετά το μεταναστευτικό, τις φυλακές, τον έλεγχο για το τσιγάρο, να μας αναθέσατε και την έκδοση των ενδειών οδήγησης, φορολογικής ενημερότητας,  βιβλιάρια του ΙΚΑ και αν είναι κανένα ελαφρή τροχαίο αφού πάμε να βάζουμε κανένα νάρθηκα η να κάνουμε κανένα ράμμα αν χρειάζεται. Άλλωστε  είναι γνωστό τις πάσι ότι είμαστε ( όπως λένε και εκκλησιαστικές γραφές) «δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν» και εσείς μας το επιβεβαιώνετε.                                    

Συνεχίστε ακάθεκτοι να δούμε ποσό θα αντέξουμε!!!!

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Β. ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ν. ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ν. ΛΕΣΒΟΥ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ν. ΣΑΜΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ν. ΧΙΟΥ

ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΠΕΣΣΟΣ ΜΙΧΑΗΛ


 

 

 

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Π. Αγγελίδης για την κατάσταση στις Αστυνομικές Υπηρεσίες, ενώ το δημόσιο υπολειτουργεί: Από θεωρία πάμε καλά, στην πράξη υστερούμε λιγάκι


Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis