Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:44 | 28/02/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 θΕΜΑ  " Ενταλματοποίηση  δικαστικών αποφάσεων νυχτερινών"

                 Προ μικρού χρονικού διαστήματος είχαμε ενημερώσει (δείτε την ανακοίνωση εδώ) τα μέλη μας ότι το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α  δικαιώθηκε σχετικά με την διεκδίκηση των   δεδουλευμένων νυχτερινών μας κατά τα έτη 2001-2002, καθώς είχαν κριθεί ως αμετάκλητες οι πρώτες δικαστικές προσφυγές.

                 Σήμερα και αφού κινήθηκε η σχετική διαδικασία ενταλματοποίησης των δικαστικών αποφάσεων από το σωματείο και τον εντολοδόχο δικηγόρο, είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την πληρωμή των πρώτων συναδέλφων.

                Για την απρόσκοπτη διαδικασία και καταβολή των οφειλομένων χρημάτων απαιτούνται στοιχεία τα οποία το ΣΕΦΕΑΑ θα προσκομίσει στο Αρχηγείο ώστε να καταβληθούν τα χρηματικά ποσά στους αντίστοιχους λογαριασμούς ενός εκάστου.

                Για  τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε ειδική φόρμα συλλογής των δεδομένων την οποία και πρέπει οι αναγραφόμενοι στη λίστα να συμπληρώσουν, όπως επίσης  και υπόδειγμα υπεύθυνης δήλωσης.

                Τα έγγραφα (Υπεύθυνη δήλωση, Φόρμα καταγραφής στοιχείων) αφού συμπληρωθούν θα παραδίδονται ή θα αποστέλλονται στα γραφεία του Σωματείου μας (Φειδιππίδου 45-47, Αμπελόκηποι - Αθήνα 11527σε προθεσμία δέκα ημερών.      

                Σας διαβεβαιώνουμε ότι με αποφασιστικότητα και σοβαρότητα θα συνεχίσουμε το έργο μας για την πλήρη δικαίωση των αιτημάτων -διεκδικήσεων μας. 

 Ακολουθούν χρήσιμοι σύνδεσμοι και έντυπα.

ΒΗΜΑ 1ο)      Δείτε αν είστε στους δικαιούχους κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ

ΒΗΜΑ 2ο)      Κατεβάστε, συμπληρώστε και εκτυπώστε την Υπεύθυνη Δήλωση που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 
(Δεν έχω λάβει χρήματα για το χρονικό διάστημα από 01/01/2000 εως 31/12/2001)

ΒΗΜΑ 3ο)      Κατεβάστε, συμπληρώστε και εκτυπώστε τη φόρμα στοιχείων που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο (αριστερά). Εναλλακτικά συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα (δεξιά) καιεκτυπώστε το email επιβεβαίωσης που θα λάβετε.

ΕΝΤΥΠΗ ΦΟΡΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

(Εκτυπώνετε και συμπληρώνετε τα ζητούμενα στοιχεία)
     ή           

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

(Συμπληρώνετε τα ζητούμενα στοιχεία και εκτυπώνετε το email επιβεβαίωσης)

 

ΒΗΜΑ 4ο)     Παραδώστε ή αποστείλετε συστημένα (ΕΛ.ΤΑ ή COURIER) τα δύο υπογεγραμμένα έντυπα (Υπ.Δήπωση και φόρμα στοιχείων) στη δ/νση του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. (Φειδιππίδου 45-47, Αμπελόκηποι - Αθήνα 11527εως 9 Μαρτίου 2015 

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.

sefeaa.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis