Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:44 | 22/12/2019

Συνελήφθησαν χθες (21-12-2019) τις βραδινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας , εννέα (9) αλλοδαποί, ηλικίας από 18 έως 34 ετών, για παράνομη έξοδο από τη χώρα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που επιχείρησαν ο οδηγός του, ο οποίος μετέφερε εννέα (9) αλλοδαπούς, προκειμένου να αποφύγει τον επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί και να ακινητοποιηθεί, ενώ ο ίδιος διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

[custom:google-ads]

Από την έρευνα προέκυψε ότι, οι έξι από τους προαναφερόμενους αλλοδαπούς είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ οι δυο από αυτούς επέδειξαν κατά τον έλεγχο έγγραφα νομιμοποιητικά της παραμονής τους στη χώρα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε ανήκαν σε άλλα άτομα.

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά , 9 κινητά τηλέφωνα, 10 κάρτες SIM και το χρηματικό ποσό των 2.205 ευρώ.

Από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού του οχήματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis