Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ARXHGOS
17:52 | 25/05/2022

Η αναβάθμιση και στελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών στη Μαγνησία, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, την Τρίτη 24 Μαΐου, με τον νέο αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά θετικό κλίμα, με τη συμμετοχή του τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της ΔΕΕΠ Μαγνησίας κ. Γιώργου Βογιατζή.

Σε συνέχεια της πρόσφατης επίσκεψής του στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, ο κ. Μαραβέγιας έθεσε υπόψη του νέου αρχηγού τις ανάγκες της υπηρεσίας, όπως αυτές είχαν καταγραφεί στις συζητήσεις με τα στελέχη του Τμήματος.

Ο κ. Σκούμας ανέφερε ότι ήδη έχει ενισχυθεί το Α.Τ. Αλμυρού με επιπλέον 9 αστυνομικούς, όπως επίσης ενισχύθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου με επιπλέον προσωπικό 15 ατόμων, ώστε να μπορέσει να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν από τη λειτουργία του αεροδρομίου.

Στη συνέχεια, οι κ.κ. Σκούμας και Μαραβέγιας συζήτησαν γενικότερα για το έργο της αστυνομίας, με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να επισημαίνει ότι γίνεται προσπάθεια προκειμένου οι κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις να προσαρμόσουν τη δράση και τις επιχειρήσεις τους στις σύγχρονες ανάγκες και τα δεδομένα της εποχής, με κύριο στόχο την πρόληψη του εγκλήματος, που πλέον έχει λάβει νέες μορφές.

Από την πλευρά του ο κ. Μαραβέγιας ευχήθηκε στον κ. Σκούμα να έχει μια επιτυχημένη θητεία και δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί αρωγός στο έργο της αστυνομίας, συνεχίζοντας τις συναντήσεις και επισκέψεις στα Αστυνομικά Τμήμα της Μαγνησίας, προκειμένου να συμβάλει στην εξεύρεση λύσεων για την καλύτερη λειτουργία τους και επομένως την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Πηγή:  e-thessalia.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis