Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 22/02/2022

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ενημερωτικής ημερίδας που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 και  ώρα 11:00΄ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Άργους Ορεστικού.   

Κύριοι ομιλητές της ημερίδας ήταν ο Αντιπρόσωπος και μέλος του Δ.Σ της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. ΡΗΓΑΣ Νικόλαος ο οποίος παρέστη ως εκπρόσωπος του Προέδρου κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ  Γρηγόρη , ο Αντιπρόεδρος οικονομικών θεμάτων της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, ο αντιπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ και μέλος του Δ.Σ στο ίδρυμα «Μέριμνας και Αριστείας της  Ελληνικής  Αστυνομίας» κ ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος, ο Αντιπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, ο Αντιπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ και μέλος του Δ.Σ στο ΤΑΠΑΣΑ κ. ΑΥΡΗΛΙΩΝΗΣ Γεώργιος οι οποίοι παρείχαν πληροφορίες για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου μας, (νυχτερινά, ΒΟΕΑ, βαθμολόγιο, καθηκοντολόγιο, επικίνδυνο, επίδομα παραμεθορίου, οδοιπορικά-μεταγωγές κρατουμένων, επίδοση δικογράφων, προσφυγές, εξελίξεις στο ΤΑΠΑΣΑ, επέκταση κλάδων υγείας, βοηθήματα, δάνεια, δυνατότητα σύναψης σύμβασης φαρμακείων με το ΤΑΠΑΣΑ, δυνατότητες του ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας, αναγνώριση στρατού, θεμελίωση δικαιώματος σύνταξης και παροχής εφάπαξ,)

Κατά τη διάρκεια της  ημερίδας οι παριστάμενοι συνάδελφοι είχαν τη δυνατότητα να λάβουν για πρώτη φορά  δια ζώσης διευκρινήσεις σε ζητήματα κύριων και επικουρικών συντάξεων, έκδοση πράξης σύνταξης, παροχή εφάπαξ από το ΤΠΔΥ από τον καθ΄ ύλην αρμόδιο συνάδελφο μας που υπηρετεί στον ΕΦΚΑ κ. ΧΑΡΔΑΛΙΑ  Χρήστο ο οποίος τίμησε το Σωματείο μας  με την παρουσία του, ενώ αρκετά ήταν τα ερωτήματα που απαντήθηκαν και αφορούσαν κυρίως τη θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος.

Την Ημερίδα τίμησε με την παρουσία του και απήυθηνε  χαιρετισμό ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. ΝΕΣΤΟΡΑΣ Θωμάς ο οποίος παρέστη και ως εκπρόσωπος του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος κ. ΣΚΟΎΜΑ Κωνσταντίνου.

Τιμητικές για την Ένωσή μας παρουσίες αποτέλεσαν ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α Καστοριάς κ. ΖΗΚΑΣ Θωμάς, οι διοικητές του Α.Τ Νεστορίου και Τ.Σ.Φ Νεστορίου, ο Υποδιοικητής του Α.Τ Άργους Ορεστικού, ο Διοικητής  της Π.Υ Καστοριάς και Προϊστάμενος του κλιμακίου Π.Υ Άργους Ορεστικού, τα προεδρεία και οι εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων των νομών Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών, εκπρόσωποι της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς, εκπρόσωποί της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Καστοριάς, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και πλήθος συναδέλφων.

Εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουμε θερμά  τις ευχαριστίες μας σε όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους τόσο για την παρουσία τους όσο και για την θετική τους ανταπόκριση στην προσπάθειά μας. Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο Άργους Ορεστικού για την παραχώρηση της αίθουσας που Πολιτιστικού Κέντρου και την εν γένει στήριξη στο Σωματείο μας , καθώς και τους 100 και πλέον συναδέλφους που προσήλθαν και παρακολούθησαν την ημερίδα.

 

 

                                         Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

                               -Ο-                                                       -Ο-

                         Πρόεδρος                                            Γενικός Γραμματέας                   

                ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                       ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

                  

                  

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis