Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:44 | 13/07/2022

Εκτός κινδύνου βρίσκονται πλέον οι δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στο θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς στο οποίο έχασαν τη ζωή τους άλλοι δύο άνθρωποι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Λευκής Γεωργάκη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star οι δύο από τους τρεις αστυνομικούς μεταφέρθηκαν στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 424 στη Θεσσαλονίκη. Έχουν ορθοπεδικά προβλήματα τα οποία θα αντιμετωπιστούν ενώ δεν κινδυνεύει η ζωή τους σύμφωνα με τους γιατρούς στο Νοσοκομείο του Κιλκίς. Αρχικά και οι 4 τραυματίες είχαν μεταφερθεί εκεί.

Διαβάστε επίσης

Η 50χρονη γυναίκα από τα Σκόπια που επέβαινε στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα, δήλωσε πως θέλει να πάρει εξιτήριο οικειοθελώς ενώ οι γιατροί επέμειναν πως πρέπει να μείνει ένα 24ωρο για παρακολούθηση. Και ο τρίτος αστυνομικός έφυγε από το νοσοκομείο εχθές το πρωί καθώς και εκείνος είχε απλά ορθοπεδικά τραύματα. 

Το χρονικό του τροχαίου 

Ένα περιπολικό, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα έπεσε πάνω σε ένα κοπάδι με αγριογούρουνα στο Κιλκίς προχτες το βράδυ κι εξετράπη της πορείας του.

 

Το περιπολικό εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια συγκρούστηκε με ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Εκείνη τη στιγμή ένας 56χρονος, που οδηγούσε αυτοκίνητο με πινακίδες της Βόρειας Μακεδονίας και κατευθυνόταν προς Δοϊράνη, πρόλαβε να βγει από τον δρόμο και να γλιτώσει τη σύγκρουση, αν και τραυματίστηκε ελαφρά η 50χρονη συνοδηγός.

Ωστόσο, πίσω από αυτό το αυτοκίνητο κινούταν ένα άλλο ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν δύο εθνοφύλακες από το Κιλκίς. Ο οδηγός δεν κατάφερε να αντιδράσει και συγκρούστηκε με το περιπολικό. 

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκαν και οι δύο επιβάτες του ΙΧ, ενώ τραυματίστηκαν και οι τρεις αστυνομικοί, οι δύο από αυτούς σοβαρά. 

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι ο πληθυσμός των αγριογούρουνων έχει αυξηθεί κατακόρυφα και συχνά εμφανίζονται σε χωράφια με καλαμπόκια, αλλά και σε κατοικημένες περιοχές.

Πηγή:  star.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis