Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:45 | 27/02/2019

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πέντε περιπτώσεις υπεξαίρεσης στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας 64χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για υπεξαίρεση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, προέκυψε ότι ο 64χρονος, ως εκπρόσωπος εταιρείας Ταχυμεταφοράς, διαμεσολαβούσε στις συναλλαγές τρίτων, παραλαμβάνοντας χρηματικά ποσά αντικαταβολών και τα ιδιοποιούνταν παράνομα.

[custom:google-ads]

Από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, εξακριβώθηκε ότι ο 64χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο 2018 έως και την 21.1.2019, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, διέπραξε πέντε περιπτώσεις υπεξαίρεσης σε βάρος ημεδαπών, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις -11.500- ευρώ

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis