Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 28/01/2020

Θέμα: «Πίνακες με τις θέσεις των τακτικών μεταθέσεων».

κ. Υπουργέ, κ. Αρχηγέ

          Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι πίνακες με τις θέσεις ανά την Ελλάδα, για τις τακτικές μεταθέσεις  του αστυνομικού προσωπικού, οι οποίες θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Μετά τις μηδενικές έκτακτες μεταθέσεις του Σεπτεμβρίου, ελπίζουμε να μην επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο και στις τακτικές μεταθέσεις.

κ. Υπουργέ,

          Μετά τις πρόσφατες επισκέψεις στην περιοχή μας, διαπιστώσατε δια ζώσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δ.Α Ορεστιάδας, αλλά και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλει το αστυνομικό προσωπικό για να φέρει εις πέρας τον επιχειρησιακό σχεδιασμό που εκπονείται από την διοίκηση, τόσο σε θέματα παράνομης μετανάστευσης όσο και σε θέματα τάξης, τροχαίας, ασφάλειας αλλά και διαβατηριακών ελέγχων, καθόσον το σύνολο των υπηρεσιών( 17 υπηρεσίες)  που διαθέτει η Δ.Α Ορεστιάδας είναι υποστελεχωμένες.

          Επίσης η Ένωσή μας επισημαίνει το γεγονός ότι η Δ.Α Ορεστιάδας είναι από τις ελάχιστες διευθύνσεις με εξήντα(-60-) περίπου κενές οργανικές θέσεις, με πενήντα(-50-) Αστυνομικούς αποσπασμένους σε άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις ενώ ένας μεγάλος αριθμός Αστυνομικών βρίσκεται αποσπασμένο στο Τ.Δ.Α Διδυμοτείχου.

Κύριε Υπουργέ, Κύριε Αρχηγέ

          Η Ένωσή μας προτείνει, όπως ενισχύσετε την Δ.Α Ορεστιάδας με ικανό αριθμό Αστυνομικών κατά τις τακτικές μεταθέσεις, οι οποίες θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα έχουν σχέση με τις επικείμενες προσλήψεις συνοριακών φυλάκων, καθόσον οποιαδήποτε εξάρτιση θα έχει καταστροφικές συνέπειες για το μέλλον των νέων Αστυνομικών που βρίσκονται και υπηρετούν αυτή τη στιγμή στα μεγάλα αστικά κέντρα.  

Τέλος κρίνεται επιτακτική η ανάγκη μετάθεσης του προσωπικού που βρίσκεται αποσπασμένο στο Τ.Δ.Α Διδυμοτείχου ώστε να ανοίξουν νέες οργανικές θέσεις  και να αναδειχθεί η πραγματική αστυνομική δύναμη που υπάρχει στις υπηρεσίες.

                                                   Με εκτίμηση

                                                            Για το Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΚΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΗΛΙΑΣ

Προς:

            1) Π.Ο.ΑΣ.Υ

            2) Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ Μιχάλη(μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ)  

            3) Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ  

                (μέσω  Π.Ο.ΑΣ.Υ)

 Κοιν.:

   1) Μέλη μας

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis