Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:00 | 10/03/2022

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης αναζητούν τα αίτια πίσω από τη μαφιόζικη απόπειρα εκτέλεσης του 63χρονου επιχειρηματία από τον χώρο των κατασκευών.

Η απόπειρα εκτέλεσης έγινε σήμερα τα ξημερώματα και συγκεκριμένα μετα τις 04.00 στη συμβολή των οδών Κρόνου και Αφροδίτης, στο Παλαιό Φάληρο.

O 63χρονος δέχθηκε καταιγισμό πυροβολισμών, ενώ το αυτοκίνητό του βρισκόταν εν κινήσει.

Όπως επισημαίνουν έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., η σφοδρότητα της επίθεσης έδειχνε ξεκάθαρη  πρόθεση να "εξοντωθεί" ο επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες επέβαιναν και αυτοί σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν αμέσως μετά το περιστατικό.

Oι δράστες χρησιμοποίησαν βαρύ οπλισμό -πιθανότατα πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov - και στο σημείο βρέθηκαν  κάλυκες, οι οποίοι θα εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη ενέργεια.

Παράλληλα, οι Αρχές χτενίζουν τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής και τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, για να βρουν υλικό που θα τους βοηθήσει να «χαρτογραφήσουν» τις κινήσεις των δραστών πριν και μετά την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος επιχειρηματίας έχει κατασκευαστική εταιρεία στην Καλλιθέα, ενώ δραστηριοποιείται και στον αθλητικό χώρο.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη το Policenet.gr θα επανέλθει με νεότερο ρεπορτάζ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis