Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:52 | 30/11/2014

 

Τους εμπρησμούς έξι μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) σε Πατήσια, Εξάρχεια, Γλυφάδα, Μαρούσι, Χαλάνδρι και Κυψέλη, αλλά και τεσσάρων οχημάτων (Ι.Χ. εταιρίας σεκιούριτι, αυτοκίνητο της πρεσβείας της Αργεντινής και δύο αυτοκίνητα της Νομαρχίας Αθηνών) σε Αργυρούπολη, Παπάγου και Αιγάλεω, ανέλαβαν άγνωστοι στην ιστοσελίδα Athens.indymedia.org.

Οι συντάκτες του κειμένου της ανάληψης ευθύνης αναφέρουν, μεταξύ άλλων: «Μια ανάσα ελευθερίας… Από την ασφυκτική συνθήκη του εγκλεισμού, ένα βλέμμα πέρα  από τα συρματοπλέγματα, ένα πρωινό  έξω από τα τσιμεντένια τείχη. Ο αναρχικός Ν. Ρωμανός βρίσκεται σε απεργία πείνας από 10/11 απαιτώντας να του χορηγηθούν οι εκπαιδευτικές άδειες που δικαιούται, καθώς ο ίδιος πέτυχε την εισαγωγή του στα Τ.Ε.Ι. Αθήνας ,ενώ το υπουργείο και το συμβούλιο της φυλακής εκδικητικά αρνούνται να του δώσουν.

Πέρα από κάθε υπεράσπιση της νομιμότητας ο Ν. Ρωμανός  χρησιμοποιώντας ένα από τα ελάχιστα μέσα αγώνα που διαθέτει σε συνθήκες αιχμαλωσίας, βάζει το σώμα του οδόφραγμα για μια ανάσα ελευθερίας. Ο αγώνας του συντρόφου είναι αγώνας όλων μας  γι’ αυτό κι εμείς σε ένδειξη αλληλεγγύης  επιτεθήκαμε (…)».

 

http://www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis