Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
23:14 | 31/10/2022

Ένας μεθυσμένος αστυνομικός πυροβόλησε επτά φορές με το υπηρεσιακό του όπλο μέσα σε αστυνομικό τμήμα της Γενεύης και τραυμάτισε έναν συνάδελφό του στο πόδι. Το επεισόδιο σημειώθηκε την Παρασκευή, αλλά έγινε σήμερα γνωστό από τις τοπικές αρχές.

Ο αστυνομικός, που υπηρετεί στη μονάδα Δίωξης Ναρκωτικών, άρχισε να πυροβολεί μέσα στο αστυνομικό τμήμα Καρλ-Βογκτ, στο κέντρο της Γενεύης, για λόγους που οι αρχές δεν διευκρίνισαν, μιλώντας για μια έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης

Ο άνδρας «υπό την επήρεια αλκοόλ» πυροβόλησε επτά φορές με το υπηρεσιακό του όπλο παρουσία πέντε συναδέλφων του. «Ο ένας χτυπήθηκε από σφαίρα στο πόδι και χρειάστηκε να χειρουργηθεί», τόνισαν οι εισαγγελικές αρχές.

Σε ερώτηση του Γαλλικού Πρακτορείου, η εισαγγελία δεν θέλησε να υπεισέλθει σε άλλες λεπτομέρειες για το περιστατικό, ιδίως για το επίπεδο αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του αστυνομικού την ώρα του συμβάντος.

Μετά την κατάθεση του στον εισαγγελέα, ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος υπό περιοριστικούς όρους. Μεταξύ άλλων κατηγορείται ότι «έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές άλλων και για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια», υπογράμμισε το γραφείο της εισαγγελίας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis