Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 13/03/2021

Στον Συνήγορο του Πολίτη έχει διαβιβαστεί, η διοικητική δικογραφία για τον θάνατο του 26χρονου Βασίλη Μάγγου,  σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε  το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται ότι στην υπόθεση αυτή αναφέρθηκε εχθές στην Βουλή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, μετά από επιστολή που έλαβε από τον πατέρα του 26χρονου.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. τονίζεται ότι η ΕΔΕ που διενεργήθηκε για την υπόθεση «ολοκληρώθηκε σε χρόνο συντομότερο από τον συνήθως απαιτούμενο χρόνο παρόμοιων υποθέσεων» και παραδόθηκε στο Αρχηγείο στις 23-2-2021.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Σε συνέχεια της από 14-07-2020 Ανακοίνωσης, σχετικά με την κατάληξη 26χρονου ημεδαπού στον Βόλο, ανακοινώνεται ότι η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διενεργήθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, ολοκληρώθηκε την 23-02-2021 και υποβλήθηκε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αντίγραφα της διοικητικής δικογραφίας, με το συνημμένο φωτογραφικό και βιντεοληπτικό υλικό, διαβιβάστηκαν άμεσα στον Συνήγορο του Πολίτη για τα περαιτέρω.

Σημειώνεται ότι η διοικητική διερεύνηση, παρά την πολυπλοκότητα της υπόθεσης, ολοκληρώθηκε σε χρόνο συντομότερο από τον συνήθως απαιτούμενο χρόνο παρόμοιων υποθέσεων».


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis