Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:44 | 31/07/2022

Τη Δευτέρα απολογείται στον Εισαγγελέα μετά την προθεσμία που πήρε, ο 53χρονος αστυνομικός που συνελήφθη, την Παρασκευή 29 Ιουλίου, με ένταλμα σύλληψης, από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 14χρονης και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Την ίδια ώρα, η κοινωνία της Λέσβου παρακολουθεί αποσβολωμένη τις αποκαλύψεις για τη δράση του αστυνομικού.

Διαβάστε επίσης

Μάλιστα, η ομάδα του Ατρόμητου με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την απομάκρυνση του κατηγορούμενου αστυνομικού - προπονητή, ενώ παράλληλα καταδίκασε το συμβάν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Μετά τις τελευταίας εξελίξεις που έλαβαν χώρα και έγιναν γνωστές τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο, βρισκόμαστε στην ανάγκη να σας ενημερώσουμε πως δεν έχει πλέον καμία θέση στην ομάδα μας ο συγκεκριμένος τόσο στο συμβούλιο όσο και γενικότερα στις δραστηριότητές μας.

Παύει κάθε σύνδεση του με το όνομα της ομάδας μας. Άμεσα τέθηκε με κάθε επισημότητα εκτός ενεργειών ομάδας και διοικητικού συμβουλίου. Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε τέτοιου είδους συμπεριφορές και δεν σταματάμε μέχρι να εκλείψουν. Η παρενόχληση δεν έχει χώρο στον αθλητισμό, δεν έχει χώρο πουθενά!!

Με εκτίμηση, η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ατρόμητου.

Αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, μετά την προφυλάκισή του αναμένεται με εισαγγελική διάταξη, να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του, οι φωτογραφίες και το όνομά του, προκειμένου να εμφανιστούν και τυχόν άλλα θύματα της εγκληματικής δράσης του.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis