Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:35 | 08/06/2019

Στη σύλληψη 31χρονου άντρα που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, συμμορία, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αντίσταση και απείθεια.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (07-06-2019), αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο να κινείται στην Εγνατία Οδό. Στο ύψος του οικισμού Λίμνης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο εν λόγω όχημα που οδηγούσε ο συλληφθείς, ο οποίος, προκειμένου να διαφύγει, ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα την εκτροπή και ανατροπή του οχήματος εντός αγροτεμαχίου.

[custom:google-ads]

Ο 31χρονος προσπάθησε να διαφύγει πεζός πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δέκα (10) αλλοδαπών, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis