Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:30 | 11/06/2018

Συνολικά 12 άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων.

Οι συλλήψεια αυτές έγιναν στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο σε υποθέσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

[custom:google-ads]

- από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας, 41χρονου, ο οποίος χθες το μεσημέρι στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Εδέσσης επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δε συμμορφώθηκε σε σήματα αστυνομικών του Τμήματος και ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το όχημα εξετράπη της πορείας του και συνελήφθη ο 41χρονος οδηγός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 54 ναρκωτικά δισκία.

- από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., δύο αλλοδαπών ηλικίας 18 και 31 ετών, οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών και αφού προηγήθηκε μεταξύ τους συναλλαγή, αποπειράθηκαν να διαφύγουν απορρίπτοντας στο έδαφος μικροδέματα κάνναβης.

- 35χρονου αλλοδαπού, από αστυνομικούς ομάδας «Ζ», ο οποίος χθες το βράδυ στο κέντρο της πόλης (Πλατεία Αγίου Γεωργίου), προ επικείμενου ελέγχου απέρριψε στο έδαφος μικροδέμα κάνναβης βάρους 26,2 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: thestival.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis