Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:29 | 02/06/2022

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (01.06.2022) εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε τουριστικές περιοχές του Ηρακλείου.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ηρακλείου, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς, της Ομάδας Πεζών Περιπολιών Ηρακλείου, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ηρακλείου, του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ελέγχθηκαν διακόσια πενήντα τρία (253) άτομα και διακόσια πενήντα δύο (252) οχήματα.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν εικοσιπέντε (25) συλλήψεις από τις οποίες:

Μία (1) για μέθη

Δέκα (10) για στέρηση αδείας οδήγησης

Μία (1) για παραβάσεις Νομοθεσίας περί όπλων

Μία (1) για παραβάσεις Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

Δύο (2) για ηχομέτρηση σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Δύο (2) για παραεμπόριο

Οκτώ (8) για λοιπά αδικήματα

Επίσης βεβαιώθηκαν εβδομήντα έξι (76) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τρεις (3) παραβάσεις του αντικαπνιστικού Νόμου.

Τέλος, κατασχέθηκαν δεκαεπτά (17) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως ενός μέτρου τα οποία ήταν εμφυτευμένα σε εννέα (9) γλάστρες, δύο (2) μαχαίρια και ένα (1) ρόπαλο.

Η δράση αυτή είναι στοχευόμενη και αποσκοπεί τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστεί σε όλες τις περιοχές της Κρήτης.

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis