Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:17 | 12/07/2020

Δείτε τη σχετική ανάρτηση από την ιστοσελίδα του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.:

 

P Family Single Member P.C.            

Λαγουμιτζή 24 Καλλιθέα,

Τ.Κ 17671

Τηλέφωνα: 2111097252 - 2111097253

email: [email protected]

website: www.ieramoni.gr

Πρόταση Συνεργασίας

15/6/2020

Επισκόπηση

Η Εταιρία μας P Family Single Member P.C. Ειδικεύεται στο Λιανικό Εμπόριο Τροφίμων, Ποτών, Εκδόσεων και Εκκλησιαστικών Ειδών μέσω διαδικτύου από το e shop μας www.ieramoni.gr . Χρησιμοποιούμε ένα υβριδικό μοντέλο λειτουργίας που μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε τιμές ανάλογες της αγοραστικής δύναμης του κλάδου σας. Στα ηλεκτρονικά μας καταστήματα φιλοξενούμε τρόφιμα, ποτά, εκδόσεις και χειροτεχνίες από το Άγιον Όρος και τις Ιερές Μονές όλης της χώρας. Προσφέρουμε έκπτωση έως 25% ανάλογα την κατηγορία του προϊόντος σε αρκετά Προϊόντα σε όλα τα Μέλη του Σωματείου Ειδικών Φρουρών. Υπάρχει ειδική έκπτωση και αρκετές φορές μηδενική για μαζικές παραγγελίες στα μεταφορικά.

Σκοποί της Συνεργασίας

1. Για το Σωματείο των Ειδικών Φρουρών παροχή στα Μέλη της πρόσβασης σε

δυσεύρετα προϊόντα, σε χαμηλές τιμές (συνήθως τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, συν την έκπτωση σε κάθε προϊόν). 

 

Βασική λογική λειτουργίας της P Family Single Member P.C

Η λογική της υψηλής ποιότητας, σε συνδυασμό με λογικές τιμές διάθεσης των προϊόντων. Αυξάνει τον κύκλο εργασιών μας, με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να επωφελούνται από αυτό.

Η Συνεργασία που προτείνουμε

Αφορά οποιαδήποτε δραστηριότητα αναπτύσσει η P Family Single Member P.C. Για τις σταθερές εκπτώσεις σε κάθε κατηγορία θα ενημερωθείτε αναλυτικά με επίσημο πίνακα εκπτώσεων που θα ισχύει για τα Μέλη σας και τις οικογένειες τους. Τον 1ο μήνα συνεργασίας έως 15/7/2020 θα ισχύσει καθολική έκπτωση 15% σε όλα τα προϊόντα (ακόμα και στα ελαιόλαδα) σε συνεννόηση με τους Πατέρες που τα παράγουν. Σε όσες Μονές έχουν ιστοσελίδα θα μας βρείτε μέσα ως επίσημους Αντιπροσώπους πωλητές

Θέλουμε ρητά να σας ενημερώσουμε, πως δεσμευόμαστε ότι η συνεργασία που επιθυμούμε είναι μόνο με το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α και δεν πρόκειται να προβεί η εταιρεία μας σε καμία προσφορά ή σύναψη συνεργασίας με αντίστοιχο σωματείο Εργαζομένων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εκ της Διοικήσεως της P Family

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ieramoni.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis