Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:18 | 31/03/2016

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα διαδικτυακή εκπαίδευση του τμήματος "Cepol" της Αστυνομικής Ακαδημίας με θέμα τις διαδικασίες αξιολόγησης της συνθήκης “ Schengen ”.

Η συγκεκριμένη εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του 3ου Τμήματος "SIRENE" της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας και σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Αστυνομική Ακαδημία.

Την έναρξη του σεμιναρίου τέλεσε ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Μωυσίδης Βασίλειος ενώ την διαδικτυακή εκπαίδευση είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσω των εργαλείων εξ’ αποστάσεως μάθησης, 190 και πλέον στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, από όλες τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Χώρας καθώς και στελέχη από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή και τη Διεύθυνση Τελωνείων.

Εξειδικευμένοι αξιωματικοί του 3ου Τμήματος "SIRENE" της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας και του εθνικού τμήματος “Cepol” της Αστυνομικής Ακαδημίας παρουσίασαν θέματα διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας στο χώρο “Schengen” και καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις και παρατηρήσεις, με στόχο την ανταλλαγή χρήσιμων πρακτικών και γνώσεων.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, πραγματοποιήθηκε αξιολόγηση κατά την οποία οι εκπαιδευόμενοι εξέφρασαν θετικά σχόλια για την εκπαίδευση ενώ παράλληλα επισημάνθηκε και η αναγκαιότητα ανάληψης και άλλων παρόμοιων πρωτοβουλιών, με τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis