Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:01 | 28/06/2021
ΠΡΟΣ:
κ. ΑΡΧΗΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
κ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
κ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ
κ. ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ Δ/ΝΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
 
Κε Αρχηγέ,
 
Σε συνέχεια του υπ' αριθμ. 28/15-06-2021 εγγράφου μας, που αφορούσε το αίτημα του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α., αναφορικά με την πραγματοποίηση της συντηρητικής εκπαίδευσης των (ΟΠΚΕ-ΔΡΑΣΗ) της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων για το έτος 2021, που ικανοποιήσατε άμεσα όντας γνωστή σε όλους η ευαισθησία σας σε θέματα εκπαίδευσης του προσωπικού, επανερχόμαστε, σχετικά με την υπ’ αριθ. 2000/21/1215567 από 15-6-2021 πρόταση της του Τμήματος Εκπαίδευσης της Γ.Α.Δ.Α., που αφορά στον προγραμματισμό λειτουργίας σχολείου εκπαίδευσης νέων εκπαιδευτών της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
 
Εκφράζουμε την διαφωνία μας με την πρόταση του άκρως περιορισμένου αριθμού των συμμετεχόντων προς εκπαίδευση αστυνομικών, οι οποίοι είναι μόλις τέσσερις (4), και σε σχέση με την πρόταση της υπηρεσίας που αφορά την ανάγκη εκπαίδευσης είκοσι ενός (21) στελεχών, προτείνοντας την ικανοποίηση του αιτήματος της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 2603/21/1193857 από 11-6-2021 αναφορά πρότασή της, ώστε, εξαιτίας της μεγάλης δύναμης προσωπικού, αλλά και του ειδικού χαρακτήρα της Υπηρεσίας, να πιστοποιηθούν αρκετοί σε αριθμό εκπαιδευτές προερχόμενοι από την εν λόγω Υπηρεσία, ενέργεια απολύτως επωφελή για το υπηρεσιακό συμφέρον.
Κατόπιν των παραπάνω, παρακαλούμε όπως ο αριθμός των προς εκπαίδευση συναδέλφων να αυξηθεί, ικανοποιώντας εν όλω ή έστω εν μέρη το αίτημα της υπηρεσίας τους.
 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΤΟΥΜΑΣ Β.
O ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ Ε.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis