Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:14 | 03/12/2015

Εκδήλωση αλληλεγγύης, αφιερωμένη στη στήριξη των οικογενειών Αστυνoμικών, πεσόντων στο καθήκον πραγματοποιεί την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου το Ίδρυμα Χατζηγάκη.

Πιο συγκεκριμένα δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από τον Όμιλο Βιοϊατρικής, δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις από το Οφθαλμολογικό Κέντρο Αθηνών, υποτροφίες από το PIERCEDEREE College καθώς και οικονομική στήριξη στις οικογένειες αυτές, αποτελούν τη βάση αυτής της κοινωφελούς προσπάθειας.

Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως στην αίθουσα Μπακογιάννη, παρουσία του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως και του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Η οργανωμένη ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για τη διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής, με έργο κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς. Κάθε συνάνθρωπο που βοηθάμε είναι και ένα λιθαράκι σ’ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και για όλους μας» δηλώνει ο κ. Στέλιος Χατζηγάκης, πρόεδρος του Ιδρύματος Χατζηγάκη.

Ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει ενεργά, μ’ένα «κλικ» στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιδρύματος Χατζηγάκη ή στη σελίδα του ιδρύματος στο facebook

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι ο Όμιλος ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, το PIERCE – DEREE – Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και το Oφθαλμολογικό Κέντρο Αθηνών.

Το Ίδρυμα Παν. Χρ. Χατζηγάκη

Το Ίδρυμα Παν. Χρ. Χατζηγάκη, είναι κοινωφελές ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ιδρύθηκε στις 16 Ιουλίου του 2008. Ξεκίνησε τη δράση του το 2012 και φέρει το όνομα του συγγραφέα Παναγιώτη Χατζηγάκη, ο οποίος δώρισε όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία του για τη σύσταση και τη λειτουργία του Ιδρύματος. Στους βασικούς σκοπούς, περιλαμβάνονται οι κοινωφελείς, πολιτιστικές και αναπτυξιακές δράσεις με έμφαση στην πρόνοια, την παιδεία και τον πολιτισμό.

 

tovima.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis