Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:34 | 02/01/2020

Τις Άγιες μέρες που διανύουμε και ιδίως την πρώτη ημέρα του νέου έτους οι άνθρωποι συνηθίζουν να ανταλλάσσουν χαρούμενες ευχές. Ακόμα και στις ιστοσελίδες αστυνομικού ενδιαφέροντος, το τελευταίο πράγμα που περιμένεις να διαβάσεις τέτοιες μέρες, είναι απευκταίες συνδικαλιστικές αψιμαχίες. Και όμως ευρισκόμενος εκτός εορταστικού κλίματος, υπάρχει και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ν/Α Αττικής και επικεφαλής του συνδυασμού ΜΠΡΟΣΤΑ, που λίγα μόλις λεπτά μετά την ανατολή του νέου έτους, ανήρτησε σε κοινωνικό δίκτυο, διαμαρτυρία, καταγγέλλοντας ότι άλλοι «κακοί» συνδικαλιστές, καπηλεύονται τον αέναο προσωπικό του αγώνα για την επίλυση του ζητήματος της ελεύθερης μετακίνησης των αστυνομικών με τα Μ.Μ.Μ., ενώ τούτο επιλύθηκε αποκλειστικά από τον ίδιο, παραθέτοντας μάλιστα και φωτογραφίες (!!!) ως ντοκουμέντα με τον πρώην Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σπίρτζη, χωρίς να τον ενοχλεί προφανώς ότι για ένα περίπου έτος η προηγούμενη Κυβέρνηση ήταν η υπεύθυνη που οι συνάδελφοί μας πήδαγαν μπάρες και είχαν μετατραπεί σε ικέτες στους υπαλλήλους του μετρό, για να μετακινηθούν ελεύθερα εν ώρα υπηρεσίας..

Το Ε.Κ.Α. Αθηνών με αίσθημα κατανόησης και φιλανθρωπίας, δηλώνει προς αποκατάσταση της αλήθειας, ότι η περσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας μας στο Μετρό Κατεχάκη για την μετακίνηση των αστυνομικών με τα Μ.Μ.Μ., στην οποία δεν συμμετείχε ο πρόεδρος της Ένωσης Ν/Α Αττικής, δεν έλαβε ποτέ χώρα, αλλά ήταν προϊόν φωτομοντάζ !!! Τα έγγραφα της Ε.ΑΣ.Υ.Α. και της Π.Ο.ΑΣ.Υ. προς την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία και οι συναντήσεις της Ένωσης Αθηνών στην οδό Μετσόβου με στελέχη του Ο.Α.Σ.Α. και τους αρμόδιους Υπηρεσιακούς παράγοντες του Αρχηγείου που είχαν αναλάβει το ζήτημα, μέχρι και την οριστική επίλυσή του  λίγες μέρες μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας μας στο Μετρό Κατεχάκη, δεν ήταν αληθινά, αλλά ενταγμένα στο σκοτεινό σχέδιο καπηλείας των ατομικών αγώνων του  Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής ο οποίος φέρει και τον βαθμό του Αστυνόμου, όπως αρέσκεται να δηλώνει…

Θα θέλαμε λοιπόν από την πλευρά μας, ως Ε.Κ.Α. Αθηνών να «ευχαριστήσουμε» μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας τον κ. Αστυνόμο για την επίλυση του  ζητήματος !!!!  Ελπίζουμε μετά από την «αποκατάσταση» της αλήθειας να ηρεμήσει, να χαρεί λίγες ανθρώπινες γιορτινές στιγμές, όπως ο υπόλοιπος κόσμος και με γεμάτες μπαταρίες να συνεχίσει τον διαδικτυακό – φωτογραφικό συνδικαλιστικό του αγώνα!!!

Αλήθεια κ. Αστυνόμε, γνωρίζατε ότι η περσινή σύμβαση έληγε την 31/12/2019 και απαιτούσε νέα συμφωνία για την ανανέωσή της; Αν κρίνουμε από τις μηδενικές φωτογραφίες και τα μηδενικά έγγραφα τους τελευταίους μήνες της Ένωσης που είστε Πρόεδρος για το θέμα αυτό,μάλλον όχι. Αρκεστήκατε σε φωτογραφίες περσινές. Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, μπορείτε να ανανεώσετε τη φωτογραφική σας συλλογή και να πάτε αύριο το πρωί να βγάλετε μια φωτογραφία και εν συνεχεία να κάνετε μια ανάρτηση ακόμα, πανηγυρίζοντας ότι το λύσατε και αυτό εσείς !!!

Εμείς κ. Αστυνόμε, θα βρισκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας και θα προασπίζουμε τα δικαιώματά τους, δίχως να ηρωποιούμε  κανέναν προσωπικά. Για εμάς υπάρχει το σύνολο κ. Αστυνόμε. Άλλωστε, οι 13 έδρες που εξέλεξε το Ε.Κ.Α. Αθηνών κατά τις πρόσφατες εκλογές της Ε.ΑΣ.Υ.Α. και οι μηδέν που έβγαλε ο δικός σας συνδυασμός, μαρτυρούν προφανώς ότι πρέπει να αγοράσετε κινητό με καλύτερη κάμερα ή ακόμα και προσωπικό φωτογράφο να σας απαθανατίζει !

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!!!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis