Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:31 | 18/04/2022

Εκατό σπουδαστές του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου στα πλαίσια εθελοντικών εξορμήσεων της σχολής, ανέβηκαν στο περιαστικό  δάσος  της Τσίγγλας για να το καθαρίσουν από πευκοβελόνες και σκουπίδια.

Η πρωτοβουλία πάρθηκε από την διοικήτρια της Σχολής Αστυνόμο Α΄ Αναστασία Πουρναρά, και μετά από συνεννόηση και υποδείξεις του δασάρχη Διδυμοτείχου, Δημήτρη Μητρούδη, επιχείρησαν σε πολλά σημεία της περιοχής ώστε να το προστατέψουν από πυρκαγιές ενόψει της θερινής περιόδου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι δήλωσε ο Τ. Θεοδωρικάκος για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία, την Αναδιάρθωση των Υπηρεσιών και την εκπαίδευση των Αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ.


Δεν είναι η πρώτη φορά που το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις στην περιοχή, όπως η συμμετοχή σε εθελοντικές αιμοδοσίες, στον Έρανο Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως, στις δράσεις του παιδικού χωριού SOS Θράκης, αλλά και στις δενδροφυτεύσεις στο Μοναστήρι της Αγίας Σκέπης στην Βύσσα.

Οι δόκιμοι ενθουσιασμένοι από την επαφή τους με τη φύση έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προσφέροντας ένα καθαρό περιβάλλον απαλλαγμένο από το πλούσιο υλικό που το καθιστούσε εύφλεκτο  με την άνοδο της θερμοκρασίας.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη και η διοικήτρια της σχολής σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ευχόμενη την επόμενη χρονιά να είναι περισσότεροι οι συμμετέχοντες σπουδαστές εφόσον, όπως διευκρίνισε, θα είναι τρία τα χρόνια που θα παραμένουν στη Σχολή οι δόκιμοι οπότε η δύναμη τους ενισχύεται ακόμη περισσότερο.

Πηγή: ertnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis