Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
elas
23:27 | 30/05/2022

Ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών  Κεντρικής Μακεδονίας:

Σε μόνιμο πρόβλημα εσωτερικής ασφαλείας τείνει να μετατραπεί η αναρχία η οποία επικρατεί εντός του χώρου του ΑΠΘ. Για πολλοστή φορά οι χώροι διακίνησης ιδεών και μόρφωσης ενός εκ των μεγαλύτερων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας μας μετά από ένα ξέφρενο ολονύκτιο πάρτυ, μετατρέπονται σε χώρο διακίνησης βομβών μολότοφ, βανδαλισμών και επιθέσεων σε βάρος Συναδέλφων μας.

Οι θεσμικοί συναρμόδιοι φορείς πιστοί στο δόγμα της ανευθυνότητας κωφεύουν αδιάφοροι, περιμένοντας από την Ελληνική Αστυνομία να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Εν όψη του ερχομού του θέρους τα σχέδια ασφαλείας των πανεπιστημίων καθώς και η ελεγχόμενη είσοδος σε αυτά θα μετατραπούν σε όνειρο θερινής νυχτός και μάλλον εκεί θα καταλήξει και η ασφάλεια των πολιτών, καθώς η εγκληματικότητα καλπάζει την ώρα που οι Συνάδελφοι μας αντί να δίνουν την μάχη τους για την καταπολέμηση της, καταπονούνται στην φύλαξη της υπό κατασκευή περιβόητης βιβλιοθήκης, στην πρώην κατάληψη του βιολογικού.

Η πολιτεία αδυνατεί να αντιμετωπίσει ουσιαστικά τις μειοψηφίες, αφήνοντας την πλειοψηφία των πολιτών απροστάτευτη και έρμαιο στις ορέξεις των κακοποιών.

Οι εκατοντάδες των Συναδέλφων μας οι οποίοι θα μπορούσαν να επιτελέσουν σπουδαίο έργο για την προστασία των περιουσιών δημοσίων και ιδιωτικών κατασπαταλούνται εδώ και εβδομάδες σε ρόλο σεκιούριτι και επιστάτη, γιατί απλούστατα κανείς υπεύθυνος δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, καθώς επίσης και σε κανέναν υπεύθυνο δεν επιρρίπτονται οι ευθύνες που του αναλογούν.

Τα Ελληνικά πανεπιστήμια πρέπει να πάψουν να είναι χώροι ανομίας και καταλήψεων, πρέπει να πάψουν να είναι ορμητήρια επιθέσεων των δήθεν ταξικών αγώνων, πρέπει επιτέλους να μετατραπούν σε χώρους μόρφωσης και πολιτισμού. Εκτός και εάν όλη αυτή η παλινωδία λέγεται πολιτισμός.

Πολύ φοβόμαστε πως εάν συνεχιστεί αυτή η άρρωστη κατάσταση, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με βούληση και σοβαρότητα το φως δεν θα νικήσει το σκοτάδι, μα αντιθέτως το σκοτάδι θα ζει και θα βασιλεύει, όπως κάνει δεκαετίες τώρα. Σταματήστε επιτέλους να παίζεται παιχνίδια στις πλάτες των Συναδέλφων μας και αφήστε τους να προστατεύουν την κοινωνία.

Σε κάθε άλλη περίπτωση πληρώστε την ΔΕΗ μήπως και σας επανασυνδέσει το φως με το οποίο θα νικήσουμε το σκοτάδι. Όλα τα υπόλοιπα είναι φθηνές δικαιολογίες.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis