Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:19 | 27/06/2021

Φύλλο και φτερό έκαναν άνδρες της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ την πτέρυγα όπου σημειώθηκε η φονική συμπλοκή στις φυλακές της Αγιάς στα Χανιά, με θύμα έναν κρατούμενο ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά το χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο που δέχθηκε στην περιοχή της καρδιάς. Στη διάρκεια της ενδελεχούς έρευνας βρέθηκε στη συγκεκριμένη πτέρυγα ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι το οποίο και κατασχέθηκε. 

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη φυλακή εκτίουν τις ποινές τους σκληροί κρατούμενοι, γεγονός που εντείνει την ανησυχία των αρχών για το ξέσπασμα εντάσεων μεταξύ τους. 

Υπενθυμίζεται πως και το 2019 είχε σημειωθεί στην ίδια φυλακή φονική επίθεση κρατουμένων διαφόρων εθνικοτήτων σε βάρος Πακιστανών συγκρατουμένων τους, με έναν νεκρό και αρκετούς τραυματίες. 

Το θύμα, ένας κρατούμενος από το Πακιστάν είχε δεχτεί χτύπημα με αυτοσχέδιο μαχαίρι στον μηρό και είχε καταλήξει από την ακατάσχετη αιμορραγία. Για την υπόθεση της σχεδιασμένης αυτής επίθεσης είχαν κατηγορηθεί συνολικά 9 συγκρατούμενοι του θύματος. 

apokoronaslife.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis