Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:14 | 06/07/2022

Με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, σε δήλωση του, αναφέρει ότι «αναλαμβάνει την διεύθυνση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου μέσα σε ένα δύσκολο, από κάθε πλευρά περιβάλλον» και προσθέτει ότι «η ιδέα του Δικαίου δεν πρέπει να βρίσκεται σε λήθαργο».

Συγκεκριμένα, η δήλωση του κ. Ντογιάκου έχει ως εξής: «Αναλαμβάνω τη Διεύθυνση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου μέσα σε ένα δύσκολο, από κάθε πλευρά, περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης

Όμως, ο θεσμός της Δικαιοσύνης είναι ακατάλυτος.

Πρέπει να επιζήσει και να λειτουργήσει σωστά, πέρα από κάθε δυσκολία και σκοπιμότητα. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, προσωπικά, θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, με τη βοήθεια άξιων και ικανών συναδέλφων που υπηρετούν σε όλη την Επικράτεια.

Η ιδέα του Δικαίου δεν πρέπει να βρίσκεται σε λήθαργο.

Ο Έλληνας Εισαγγελέας, ήταν, είναι και θα παραμείνει φύλακας και φρουρός των νόμων. Το ενιαίο και αδιαίρετο της ανεξάρτητης Εισαγγελικής Αρχής με κάνει να πιστεύω ότι απηχώ τα συναισθήματα όλων των Εισαγγελικών Λειτουργών της χώρας. 'Αλλωστε η ιστορία του Εισαγγελικού Σώματος και η χορεία των παλαιών και άξιων συναδέλφων, αυτό επιτάσσουν, αυτό απαιτούν».

Η δήλωση-ανακοίνωση του κ. Ντογίακου διαβιβάστηκε σε όλους τους εισαγγελείς της χώρας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis