Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:49 | 01/06/2019

Εικόνα διάλυσης εμφανίζουν πλέον πολλές από τις υπηρεσίες της ΓΑΔΘ δίνοντας σε όλους μας την αίσθηση πως η φυσική ηγεσία είναι ωσεί παρών στα ζητήματα τα οποία ταλανίζουν καθημερινά τους συναδέλφους. Πλείστα είναι τα παραδείγματα που καθημερινά έρχονται επιβεβαιώσουν την παντελή έλλειψη οργάνωσης και την περρισή αδιαφορία της διοίκησης όπως αυτό  προ ολίγων ημερών όπου  άντρες της ΟΠΚΕ Θεσσαλονίκης ενημερώθηκαν πως έπρεπε αυθημερόν να ταξιδέψουν για την Λέσβο χωρίς καλά καλά να προλάβουν να χαιρετίσουν τις οικογένειες τους καθώς η διαταγή απόσπασης τους κάπου παράπεσε της προηγούμενες ημέρες.  

Οι οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις των συναδέλφων οι οποίοι υπηρετούν στην Διεύθυνση Αστυνομίας έχουν εκτοξευθεί σε χιλιάδες και θα πολλαπλασιαστούν εν όψη εκλογών και θερινής περιόδου αδειών, αποδεικνύοντας πως η περιβόητη αναδιάρθρωση των υπηρεσιών απέτυχε παταγωδώς καθώς δεν συνοδεύτηκε κι από την απαραίτητη ανακατανομή του προσωπικού.

[custom:google-ads]

Οι συνάδελφοι της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας εργάζονται ως σκλάβοι σε φέουδο με εξοντωτικά ωράρια λόγω των συνεχών μέτρων .Σήμερα μαθαίνουμε πως εδώθει προφορική  εντολή στην ΑΔ ώστε όσοι συνάδελφοι των ομάδων ΔΙ.ΑΣ και Ζ έχουν ακόμη αλεξίσφαιρα γιλέκα τα οποία δεν έχουν λήξει, να τα δανείζουν στους συναδέλφους των οποίων έχουν λήξει για να μπορούν να εκτελούν υπηρεσία καθώς πλέον δεν υπάρχουν νέα προς αντικατάσταση των παλαιών. Τέτοιες εικόνες και πρακτικές μόνο ως τριτοκοσμικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ουδεμία σχέση θα μπορούσαν να έχουν με μια σύγχρονη αστυνομία ευρωπαϊκής χώρας . Ποιος άραγε εποπτεύει τους εποπτεύοντες; Μάλλον κανείς!!! Ίσως τελικά οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ να έχουν τεθεί σε τροχιά βουλευτικών εκλογών περιμένοντας την αντικατάσταση της κομματικής τους ταυτότητας με κάποια νέα οπότε και δεν περισσεύει χρόνος για τα ζητήματα των συναδέλφων οι οποίοι παλεύουν καθημερινά χωρίς υλικά και μέσα ενάντια στο έγκλημα και τον υπηρεσιακό παραλογισμό , παλεύοντας με δυο εχθρούς ταυτόχρονα αυτόν προ των πυλών κι αυτών εντός των πυλών.
     
Συνέλθετε Κύριοι και σταματήστε να παίζετε επικίνδυνα παιχνίδια στις πλάτες των συναδέλφων. Σκύψτε επιτέλους επάνω από τα πραγματικά προβλήματα  ώστε να βρείτε άμεσα λύσεις.Δεν είναι κάθε μέρα εκλογές !!!
     
Κύριε Αρχηγέ έχετε επισκεφθεί αρκετές φορές την δεύτερη μεγαλύτερη αστυνομική διεύθυνση της χώρας πλην όμως ουδεμία βελτίωση υπήρξε στην υπηρεσιακή μας καθημερινότητα. Γιατί άραγε ; Τις πταίει τελικά ;
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣΓΑΛΑΝΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λήγουν τα αλεξίσφαιρα των Oμάδων ΔΙΑΣ - ΖΗΤΑ το ένα μετά το άλλο - Απίστευτη εντολή να τα αλλάζουν χέρι με χέρι στις αλλαγές βάρδιας


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis