Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
atlada
14:59 | 07/09/2022

Όταν η αστυνομία της Ατλάντα προσπάθησε να συλλάβει έναν άνδρα που κυκλοφούσε με κλεμμένο αυτοκίνητο στις 25 Αυγούστου, ο ύποπτος σκέφτηκε ότι μπορούσε να τους ξεφύγει κολυμπώντας σε μια λίμνη. Έκανε λάθος!

Οι αστυνομικοί παρατήρησαν ένα Dodge Charger που επιβεβαιώθηκε ότι είχε κλαπεί στην Ατλάντα μια μέρα πριν. Ο οδηγός είχε καταφέρει να διαφύγει από ένα μπλόκο της αστυνομίας, αλλά με τη βοήθεια της Μονάδας Αεροπορίας της APD, το όχημα εντοπίστηκε.

Διαβάστε επίσης

Τελικά, ο οδηγός βγήκε από το όχημα, έτρεξε με τα πόδια προς το δάσος και μετά αποφάσισε ότι η καλύτερη επιλογή διαφυγής του ήταν να πηδήξει στη λίμνη Tatum και να κολυμπήσει μακριά από τους αστυνομικούς. Δύο αστυνομικοί αφαίρεσαν αμέσως τις ζώνες τους και καταδίωξαν τον άνδρα μέσα στο νερό. Συνέλαβαν τον Jetarvius Q. Thompson, 20 ετών, πριν προλάβει να φτάσει στην άλλη πλευρά της μικρής λίμνης.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αστυνομία της Ατλάντα ανήρτησε το εξής: «Ειδοποίηση για εγκληματίες: Εάν έρχεστε σε αυτήν την πόλη για να διαπράξετε κάποιο έγκλημα, καταλάβετε ότι από αέρα, ξηρά και νερό, οι αστυνομικοί μας θα χρησιμοποιήσουν κάθε δυνατό μέσο για να σας εντοπίσουν και να σας συλλάβουν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Αεροπορική Μονάδα APD και τους γενναίους αστυνομικούς του σώματος που οδήγησαν αυτόν τον ύποπτο στη δικαιοσύνη».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis