Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 09/12/2014

 

Ο 32χρονος ένστολος της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας στη Θεσσαλονίκη,υπεξαίρεσε τμηματικά το συνολικό ποσό των 8.470 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της υπηρεσίας του.

Συμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του thetoc.gr η απώλεια των χρημάτων εντοπίστηκε από αστυνομικούς που υπηρετούν στο γραφείο διαχείρισης χρηματικού και υλικού του αστυνομικού τμήματος και ειδοποίησαν τους συναδέλφους τους από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Μετά την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε, ότι δράστης της κλοπής ήταν ο νεαρός Ειδικός Φρουρός. Ο ίδιος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, επικαλέστηκε τη δεινή οικονομική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται και αιτία της πράξης του ήταν οικογενειακοί λόγοι. Συγκεκριμένα, η σύζυγός του βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης, με εκείνον να αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα έξοδα αυτού του χαρμόσυνου γεγονότος, και δυστυχώς βρήκε τη χειρότερη λύση.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ

 

Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος Ειδικού Φρουρού, για υπεξαίρεση στην Υπηρεσία

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης

Δικογραφία τακτικής διαδικασίας για υπεξαίρεση στην Υπηρεσία, σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος 32χρονου Ειδικού Φρουρού, ο οποίος υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο Ειδικός Φρουρός υπεξαίρεσε τμηματικά το συνολικό ποσό των 8.470 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο στο Γραφείο Διαχείρισης Χρηματικού και Υλικού της Υπηρεσίας του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Ειδικός Φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis