Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:24 | 30/01/2022

Την Πέμπτη 27/01/2022, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, αποτελούμενη από την πρόεδρο ΜΑΥΡΙΔΟΥ Μαρία και τον Γενικό Γραμματέα ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ Νικόλαο, πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον πρόεδρο του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής κ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ Ιωάννη, στα γραφεία του Ομίλου στο Αιγάλεω Αττικής.

Στην συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα κυρίως του επαγγελματικού κλάδου μας, αλλά και λοιπών θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία και την καθημερινότητα μας, μέσα σε ένα ιδιαίτερα θερμό και εγκάρδιο κλίμα. Από την πλευρά μας, εκφράσαμε την ευαρέσκειά μας για αδιάκοπη υλική και ηθική προσφορά του Ομίλου στο Αστυνομικό προσωπικό όλης της Χώρας, πράξεις που εκτός από αξιέπαινες, είναι και άξιες παραδειγματισμού, αποτελώντας την έμπρακτη αναγνώριση και επιβράβευση των καθημερινών προσπαθειών των συναδέλφων μας, για την διασφάλιση του αγαθού της ασφάλειας στο κοινωνικό σύνολο.

Τέλος, έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, με την εκατέρωθεν αδιαμφισβήτητη επιθυμία για μελλοντικές κοινές δράσεις και αγαστή συνεργασία.-  

                                        

                                   Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

               -Η-                                                                                  -Ο-

        ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

   ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ                                                     ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis