Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:39 | 25/01/2022

Το νέο προεδρείο της Ένωσης και μέλη του ΔΣ, όπως προέκυψε μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, εκκίνησε την δραστηριότητά του πραγματοποιώντας εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχο κ. Ασημάκη Χριστοδουλίδη.

Κατά τις συναντήσεις η Ένωσή μας έγινε αποδέκτης συγχαρητηρίων για την συνοχή και την πρωτοφανή συμμετοχή που επέδειξε κατά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες της.

Οι πραγματοποιηθείσες αρχαιρεσίες της 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου 2021 επισφράγισαν μία επιτυχημένη θητεία με πληθώρα πρωτοφανών, για τα χρονικά της Ένωσης, δράσεων, αλλά και την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων, με αποκορύφωμα την συνεχιζόμενη μέχρι σήμερα πανδημική κρίση κατά την οποία η Ένωσή μας στάθηκε ουσιαστικά και έμπρακτα δίπλα στο πλευρό των συναδέλφων.

Η Ένωσής μας, δεν στάθηκε μόνο στον εθιμοτυπικό χαρακτήρα των συναντήσεων αλλά τέθηκαν, μεταξύ άλλων, ορισμένα καίρια ζητήματα που απασχολούν τα μέλη μας στην Γ.Α.Δ.Θ. και στις υπόλοιπες Αστυνομικές Διευθύνσεις της Περιφέρειάς μας, επισημαίνοντας την ανάγκη ουσιαστικής και αποτελεσματικής αντιμετώπισης τους.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο  

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis