Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:59 | 17/09/2018

Η Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, συμμετείχε για τρίτη συνεχή χρονιά στη διοργάνωση της 16ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Δράμας, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), τον Δήμο Δράμας και τον Πολιτιστικό Οργανισμό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους.

   Με κεντρικό σύνθημα «Κάθε Δημότης Αιμοδότης» μαθητές Δημοτικών Σχολείων συμμετείχαν στην υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης» που έφτασε στη Δράμα την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 στο Άγαλμα της Νίκης. Η φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από το Αγρίνιο στις 24 Ιουλίου και ταξιδεύει σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος, με στόχο την ευαισθητοποίηση και προτροπή του κόσμου να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.

   Την «Φλόγα της Αγάπης» παρέλαβε ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος ΜΑΜΣΑΚΟΣ από τον Αντιπρόεδρο τηςΠ.Ο.Σ.Ε.Α. Αναστάσιο ΚΟΝΤΑΚΙΔΗ, παρουσία του Προέδρου της I.P.A. ΔράμαςΣΚΑΡΛΙΟΥ Μηνά, πλήθος κόσμου, μαθητών και εκπροσώπων Συλλόγων και Φορέων του Νομού.

   Στη συνέχεια οι μαθητές με αναμμένες τις δάδες, συνοδεία γονέων, αλλά και εθελοντών αστυνομικών της I.P.A. Δράμας, μετέφεραν τη «Φλόγα της Αγάπης» μέσα από κεντρικούς δρόμους της πόλης και φωνάζοντας συνθήματα, έστειλαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο το μήνυμα για την εθελοντική προσφορά αίματος, μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπό μας.     

    Η τελετή Αφής της φλόγας ολοκληρώθηκε με το άναμμα τουβωμού από τα παιδιά στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας, παρουσία πλήθος κόσμου, ενώ ακολούθησε μοναδική μουσική συναυλία με ξένα και ελληνικά τραγούδια από τη Φιλαρμονική του Δήμου Δράμας.

    Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της I.P.A. Δράμας και Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι σε τοπικό επίπεδο η ένωσή μας θα αναλάβει μια σειρά από πρωτοβουλίες ώστε να δημιουργηθεί ένας Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δράμας, καθώς τόσα χρόνια δεν υπήρξε ποτέ προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες σε αίμα των συμπολιτών μας, τόνισε ακόμη ότι οι εκατοντάδες εθελοντές αιμοδότες αστυνομικοί θα συνεχίσουν να δίνουν το αίμα τους με αγάπη κι ανιδιοτέλεια προς το συνάνθρωπό μας, ενώ διαβεβαίωσε πως η Ελληνική Αστυνομία και η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών θα είναι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια Συλλόγου ή Φορέα για Εθελοντική Αιμοδοσία.

 

     SERVOPERAMIKECO

(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος

           
ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς
 
Η Γεν. Γραμματέας
 
ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη

 

 

 

 
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ I.P.A. ΔΡΑΜΑΣ
 

 
ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ, ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ I.P.A. ΔΡΑΜΑΣ & ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΑΜΣΑΚΟΣ ΑΝΑΒΕΙ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 
 
 
 

ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis