Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:49 | 07/10/2015

Νέο κρούσμα ακροδεξιού δημοσίου υπαλλήλου που φέρεται να ανήρτησε στο προφίλ του στο Facebook κείμενο με εξαιρετικά υβριστικό περιεχόμενο για την μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 50χρονο πυρονόμο (ανθυπασπιστή) που υπηρετεί στο Ηράκλειο και που μπορεί στο παρελθόν να μην είχε απασχολήσει την Υπηρεσία του, ωστόσο έχει πλούσιο ακροδεξιό παρελθόν.

 
Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε αρχικά από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Κρήτης, ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής, Στρατηγός Βασίλης Παπαγεωργίου ενημέρωσε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, για το περιστατικό και εκείνος με τη σειρά του, του ζήτησε να πάρει τα απαραίτητα μέτρα.

Σήμερα το μεσημέρι, ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής έδωσε εντολή στον Περιφερειάρχη της Πυροσβεστικής στην Κρήτη να διενεργηθεί ΕΔΕ σε βάρος του πυρονόμου και εφόσον επαληθευτούν τα καταγγελλόμενα να επιβληθούν τα νόμιμα…

Ενδεχομένως να ζητηθεί, κάτι που επί του παρόντος δεν έχει γίνει και η συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για να διαπιστωθεί, εάν το προφίλ στο Facebook από το οποίο έγινε η ανάρτηση του συγκεκριμένης δημοσίευσης, ανήκει όντως στον 50χρονο πυρονόμο.

Ο 50χρονος πυρονόμος που υπηρετεί στο Ηράκλειο, φέρεται και ως συγγραφέας βιβλίου παλαιότερα, με τίτλο «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου», το οποίο προλόγιζε μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ ήταν και υποψήφιος στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κρήτη με την Χρυσή Αυγή!

http://news247.gr/

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis